Är Philips airfryers bra?

Airfryers har blivit allt populärare de senaste åren. De marknadsförs som ett hälsosammare alternativ till fritering, eftersom de kräver mindre olja. Philips är ett av de ledande varumärkena inom fritöser. Men är de bra? I den här artikeln kommer vi att ta en titt på fördelarna och nackdelarna med Philips fritöser för att hjälpa dig avgöra om en är rätt för dig

Fördelarna med Philips AirFryers

Philips fritöser har några intressanta och imponerande funktioner. De har vanligtvis mindre kärnor, så du kan laga mindre åt gången, men ändå få traditionella portioner i familjestorlek.

Fördelar med alla airfryers, inklusive philips, är att de låter dig laga mat med betydligt mindre fett.

De har också strömbrytare som låter dig välja mellan smetfriterade, frysta och tillagade rätter. Du kan till exempel ställa in air-fryer för att tina upp frysta pommes frites och sedan växla den till bakade inställningen för att avsluta tillagningen av dem. Den här funktionen är särskilt praktisk om du vill göra hälsosammare "skräpmat" eller om du inte har mycket tid att laga mat.

En annan funktion vi gillar är den digitala timern som låter dig veta när din mat är klar. Du kan ställa in timern för vad du vill och luftfritösen växlar automatiskt för att hålla din mat varm tills den når den inställda tiden. Timrarna är bra för att säkerställa att din mat inte blir för torr eller för torr.

När det gäller hållbarhet är Philips fritöser välgjorda. De är gjorda med splittersäkra fönster, robusta handtag och kompakta design som gör dem lätta att förvara. På förpackningen står det att de är designade för användning i hushåll och små lägenheter. De är bra för personer som inte har mycket utrymme men vill laga hälsosammare och spara tid i köket.

Nackdelarna med Philips AirFryers

Även om Philips luftfritöser har några fantastiska funktioner, är de inte perfekta. En av de största nackdelarna är att de bara har en temperaturinställning. Så om du vill att din mat ska vara krispig och inte torr måste du justera tidpunkten. Detta kan göra matlagningen lite mer av en prova-och-missa-upplevelse och det är inte idealiskt att behöva titta på din mat så noga.

De små kärnorna och rätterna begränsar också hur mycket du kan laga på en gång. Om du vill göra stora portioner i familjestil är detta förmodligen inte det bästa alternativet för dig.

Philips airfryers kräver precis som alla andra airfryers en del underhåll och rengöring.

Vad är en bra prisklass för en philips airfryer?

Philips luftfritöser varierar i pris från cirka 1500 kr till 4000 kr. Mellanklassmodeller har coola exteriörer, dubbla inställningar, inline-kontroller, bekväma handtag och 340-grams korgar. Ju fler funktioner din airfryer har desto mer kommer den att kosta.

Bästa Philips Airfryer-modeller

När du väljer en Philips airfryerfinns det flera faktorer att ta hänsyn till. Enhetens storlek är en viktig faktor, liksom typen av kontroller. Vissa enheter har rattar för temperatur- och timerinställningar, medan andra har digitala displayer. En annan viktig faktor är vilken typ av korg enheten levereras med. Vissa korgar är belagda med non-stick material, medan andra inte är det. Enhetens kapacitet är också en viktig faktor att ta hänsyn till. Vissa enheter kan rymma upp till 2,5 pund mat, medan andra kan rymma upp till 4 pund. Den bästa airfryern är den som bäst uppfyller dina behov.

Philips Airfryer Essential

Philips Airfryer Essential är en av de mest grundläggande luftfritöserna på marknaden. Den har en 330 milliliters korg som är belagd med silikon. Enheten har tre förinställda temperaturinställningar (180, 190 och 200 grader Celsius eller 355, 370 och 390 grader Fahrenheit) och en timer som tillåter tillagning i 5, 10 eller 15 minuter. Kontrollerna är grundläggande rattar. Färgen på airfryern är vit och den har ett coolt handtag och bas. Även om den här enheten inte har många funktioner, fungerar den bra. Det är ett utmärkt val för dem som precis har börjat airfrya sin mat.

Philips Airfryer Essential XL

Philips Airfryer Essential XL är ett utmärkt val för förstagångsköpare av airfryer. Den har alla grundläggande funktioner du behöver i en airfryer.

Den har ett temperaturområde på 300 grader Fahrenheit som är perfekt för bakning och fritering. Den kompakta kroppen på 5,9 ounce har en justerbar timer som kan ställas in från 0 till 30 minuter. Timern är utmärkt för att förhindra att rätter överkokas eller torkar ut.

One-touch-knappen och indikatorlampan är lätta att använda. Den justerbara korgen rymmer upp till 1 pund mat och är perfekt för att göra smörgåsar, pommes frites och andra rätter i familjestil.

Philips Airfryer Essential XL Connected

Philips Airfryer Essential XL Connected är en smart airfryer som kombinerar fantastisk matlagningsprestanda med grundläggande anslutningsmöjligheter. Enheten har alla funktioner i Essential XL men lägger till en display och pekskärmskontroller.

Pekskärmen gör det enkelt att ställa in och se tillagningstider. Displayen visar temperatur, tid och tillagningsläge.

Denna airfry-kokare har alla funktionerna hos Essential XL plus:

  • En kockhistoria som låter dig återbesöka tidigare rätter
  • Ett ät hälsosammare läge som justerar temperatur och timing för måltider med lägre kalorier
  • En handledning som guidar dig genom de grundläggande kontrollerna

De kombinerade funktionerna gör detta till ett utmärkt val för familjebruk eller för små hushåll.

Philips Airfryer Premium XXL

Philips Airfryer Premium XXL är en större airfryer som kan laga mer mat på en gång. Den har en kropp på 14 ounce som kan hålla 1,5 pund mat - det räcker för familjemåltider eller grupper.
Temperaturintervallet är 330 till 390 grader Fahrenheit, vilket möjliggör bakning, stekning och krispning av rätter.

Den justerbara korgen kan placeras upp eller ner beroende på vilken maträtt du gör.

En knapptryckning startar cykeln och en timer håller dig uppdaterad om hur länge rätter har tillagats.

Vilka är de viktigaste specifikationerna för philips airfryers?

  • Storlek: De flesta Philips fritöser är tillräckligt små för att få plats på bänken bredvid din ugn. Större modeller kan förvaras stående eller platt på bänken. Korgens storlek varierar från 8 uns till 1 pund.
  • Temperaturområde: Temperaturområdet varierar beroende på modell. Det minsta är 330 grader och det högsta är 390 grader. De flesta har en VariTemp-funktion som låter dig välja den idealiska temperaturen för olika livsmedel.
  • Automatisk avstängning: Alla fritöser från Philips har en automatisk avstängningsfunktion som stänger av enheten efter 30 minuter. Avstängningstiden kan dock ändras.
  • Digital display: Mer avancerade modeller har en digital display som visar temperatur, tid och kalorier.
  • Luftcirkulation: Avancerade modeller har dubbla fläktar som skapar en komplett luftkrets inuti fritösen. Detta håller luften flödande jämnt och säkerställer att maten tillagas jämnt från alla sidor.

Slutsats – Så, är Philips AirFryers bra?

Överlag är Philips airfryers bra. De är ett hälsosamt alternativ till fritering och kan laga mat snabbt och jämnt. De är dock inte perfekta. Vissa modeller är dyrare än andra, och vissa har funktioner som kanske inte är nödvändiga för alla. Det är viktigt att göra din efterforskning innan du köper en fritös för att se till att du får den bästa modellen för dina behov.

Enligt vår åsikt finns det bättre alternativ än Philips airfryers. Cosori Airfryer är en högkvalitativ apparat som har många funktioner som gör den överlägsen Philips-modellen. För det första har Cosori Airfryer en större kapacitet, vilket innebär att den kan laga mer mat samtidigt. Dessutom har Cosori Airfryer en högre effekt, vilket innebär att den kan laga mat snabbare och jämnare.

Dessutom kommer Cosori Airfryer med ett antal tillbehör, inklusive ett ställ och en kokbok, som gör den mer mångsidig och användarvänlig än Philips-modellen. Sammantaget är Cosori Airfryer det bättre valet för dem som letar efter en högkvalitativ, mångsidig och användarvänlig airfryer.