Test: Vilken är den Bästa kaffebryggaren 2024?

Vi testade några av mest populära kaffebryggarna från välkända varumärken som moccamaster, Smeg och Hamilton Beach. Läs mer om vilken vi valde till bäst i test 2024

En kaffebryggare är en grundläggande hushållsapparat som används för att brygga kaffe. Den fungerar genom att värma upp vatten till en optimal temperatur och sedan låta det droppa genom malda kaffebönor in i en kanna eller kopp. Resultatet är en färska, varma och välsmakande kaffe, som kan anpassas efter individuell smak genom att justera mängden och typen av kaffebönor som används. Med olika typer av kaffebryggare, från de traditionella till de mest moderna, kan varje kaffeälskare hitta den perfekta maskinen för sina behov.

Vare sig du är en tidig morgonfågel eller en nattuggla, en student som behöver en koffeinkick för att klara av långa studietimmar, eller en yrkesarbetare som behöver en energiboost för att klara av arbetsdagen, är en pålitlig kaffebryggare ett oumbärligt verktyg i ditt kök. Kaffebryggare är även viktiga vid sociala sammankomster, där de erbjuder ett snabbt och bekvämt sätt att servera uppfriskande drycker till gästerna. Inte bara det, de gör också underverk vid speciella tillfällen som födelsedagar, bröllop och företagsevenemang där du vill imponera på dina gäster med ett urval av gourmetkaffe.

I vår strävan att hitta den bästa kaffebryggaren på marknaden har vi utvärderat och jämfört ett stort antal modeller baserat på deras prestanda, hållbarhet, användarvänlighet och prisvärdhet. Efter noggrant övervägande har vi utsett Moccamaster KB952AO till det bästa Kaffebryggare. Denna kaffebryggare imponerade oss med dess överlägsna bryggkvalitet, snygga design och robusta konstruktion, vilket gör den till det perfekta valet för alla kaffeälskare.

Testvinnare - Bästa kaffebryggaren 2024

Här är en överblick över årets bästa kaffebryggare.

 1. Kaffebryggare bäst i test: Moccamaster Kaffebryggare KB952AO Polerad silver
 2. Bästa premiumvalet: Smeg 50's Style Kaffebryggare Vit
 3. Smart tvåvägsbryggare: The Scoop Tvåvägsbryggare 1,8 L + Termosmugg 40 cl Rostfri
 4. Mest prisvärda kaffebryggaren: KITCHENminis Kaffebryggare Kimis Glas
 5. Bästa budgetvalet: Andersson CEM 2.5 kaffebryggare

Våra 5 bästa kaffebryggare (april 2024)

1. Moccamaster Kaffebryggare KB952AO Polerad silver- Kaffebryggare bäst i test

Moccamaster Kaffebryggare KB952AO Polerad silver - Kaffebryggare bäst i test
Betyg 4,7/5
Betyg 4,7/5
Bäst i test
Till butik
köp
(Cervera)

Kaffebryggaren KB952AO från MoccaMaster är bäst i test enligt vår testpanel. Kaffebryggaren har en effekt på 1 520 Watt och den har en bredd på 32, 5 cm, höjd 35, 5 cm och ett djup på 17 cm. Det här gör denna MoccaMaster till en normalstor bryggare som rymmer 1, 25 liter kaffe. En full kanna tar enbart sex minuter att brygga.

Maskinen har färgerna svart och silver vilket gör dess utseenden stilrent. Kaffet bryggs vid en temperatur på 92 till 96 grader Celsius och det hålls sedan varmt vid 80 till 85 grader Celsius. Bryggaren är utrustad med automatisk avstängning som aktiveras efter 40 minuter.

Vår testpanel imponerades utav denna kaffebryggares snabbhet att brygga, men också att kaffet hölls på en bra eftertemperatur. Tidigare kunder är också de nöjda med samma egenskaper, och poängterar att kaffet blir gott tack vare den höga bryggtemperaturen. Majoriteten av kunderna tycker att denna kaffebryggare är värd sitt pris, som ligger omkring 2 500 kronor.

Egenskaper

 • Vattenkapacitet: 1,25 liter
 • Effekt: 1520 W
 • Auto avstängning: Ja, 40 min

Fördelar

 • Alltid perfekt bryggtemperatur
 • Optimal Värmehållningstemperatur
 • Snabb bryggning

Omdöme

Moccamaster - Det naturliga valet för kaffeälskaren.
Våra betyg
Prestanda:
Betyg 9.9/5
4,9/5
Hållbarhet:
Betyg 9.5/5
4,5/5
Användarvänlighet:
Betyg 9.7/5
4,7/5
Totalt:
Betyg 4,7/5
4,7/5

Priser

2. Smeg 50's Style Kaffebryggare Vit- Bästa premiumvalet

Smeg 50's Style Kaffebryggare Vit - Bästa premiumvalet
Betyg 4,5/5
Betyg 4,5/5
Till butik
köp
(Cervera)

Den här kaffebryggaren från Smeg är inspirerad av 50-talet och tillverkad i vitt, pulverlackerat rostfritt stål. Det här gör att bryggaren är lätt att hålla ren och att den är slittålig. Dessutom är den mycket estetiskt tilltalande. Bryggaren finns dock i flertalet färger så som ljusblå, cremevit, svart, rosa och mintgrön.

Kaffebryggaren kan brygga upp till 1, 25 liter kaffe åt gången och har den inbyggd varmhållningfunktion. Det går också att ställa in vald aromintensitet. Även en automatisk avstängningsfunktion finns, och med den så stängs bryggaren av 20 minuter efter bryggningens slut. Det finns även en droppstopp-funktion så att du kan hälla upp kaffe utan att bryggningen är färdig.

Denna kaffebryggare har vi valt till testets bästa premium. Kaffebryggaren kostar omkring 2 500 kronor och har flertalet funktioner. Vi tycker dessutom att maskinen är väldigt snygg och kan därför gärna stå framme hela tiden. Många kunder tycker precis som vi - att bryggaren är väldigt snygg. Däremot tycker en del att den inte har särskilt lång garantitid för priset och att den ibland kan bli upplevd som något osmidig.

Egenskaper

 • Vattenkapacitet: 1,4 liter
 • Effekt: 1050 W
 • Auto avstängning: Ja, 40 min

Fördelar

 • Retroinspirerat utseende
 • Avstängningsbar ljudsignal
 • 2 års garanti

Nackdelar

 • Dyrare än moccamaster

Omdöme

Proffsig lyxbryggare från Smeg med inställningsbar kaffestyrka.
Våra betyg
Prestanda:
Betyg 9.9/5
4,9/5
Hållbarhet:
Betyg 9.5/5
4,5/5
Användarvänlighet:
Betyg 9.1/5
4,1/5
Totalt:
Betyg 4,5/5
4,5/5

Priser

3. The Scoop Tvåvägsbryggare 1,8 L + Termosmugg 40 cl Rostfri- Smart tvåvägsbryggare

The Scoop Tvåvägsbryggare 1,8 L + Termosmugg 40 cl Rostfri - Smart tvåvägsbryggare
Betyg 4,3/5
Betyg 4,3/5
Till butik
köp
(Cervera)

Med den här kaffebryggaren från Hamilton Beach kan du välja att antingen brygga som vanligt, i en kaffekanna, eller direkt i en kaffemugg eller i den medföljande termosmuggen. När det gäller funktionen för muggbryggning så brygger den upp till 4 dl kaffe. Väljer du istället att brygga i kaffekannan så kan du göra upp till 12 koppar kaffe på en gång. Medföljer gör två återanvändbara filter som passar vardera bryggfunktion.

Du kan välja att ställa in bryggaren på två kaffestyrkor - vanligt och starkt, eller ställa in en timer upp till 24 timmar innan bryggning. Kaffebryggaren har också en automatisk avstängningsfunktion som gör att den stängs av efter 40 minuter. Maskinen är även utrustad med ett anti-droppsystem så att du kan pausa bryggningen för att serva när du vill.

Den här kaffebryggaren kostar strax över 1 000 kronor och är i rostfritt stål. Vi tycker att den är ganska snygg och dessutom är det ett plus att det går att brygga direkt i önskad mugg. Det är förstås också positivt att den kan brygga upp till 1,8 liter på en gång.

Många kunder tycker att denna bryggare är snabb och serverat hett och gott kaffe. En del anser dock att kaffet inte blir gott utan ett riktigt kaffefilter i bryggaren. Vi har valt att ta med denna i vårt test som en smart tvåvägsbryggare och för att den har fått höga betyg.

Egenskaper

 • Vattenkapacitet: 1,8 liter
 • Effekt: 950 W
 • Auto avstängning: Ja, 40 min

Fördelar

 • Kan brygga för termosmugg eller kanna
 • Justerbar botten så du kan brygga i din favoritmugg
 • 5 års garanti

Omdöme

Smart tvåvägsbryggare som kan brygga direkt i termosmuggen.
Våra betyg
Prestanda:
Betyg 9.4/5
4,4/5
Hållbarhet:
Betyg 9.6/5
4,6/5
Användarvänlighet:
Betyg 8.9/5
3,9/5
Totalt:
Betyg 4,3/5
4,3/5

Priser

4. KITCHENminis Kaffebryggare Kimis Glas- Mest prisvärda kaffebryggaren

KITCHENminis Kaffebryggare Kimis Glas - Mest prisvärda kaffebryggaren
Betyg 4,1/5
Betyg 4,1/5
Till butik
köp
(Cervera)

Det här är en kaffebryggare modell mindre från märket WMF. Den är enbart 26, 5 cm lång, 18, 5 cm bred och 33, 5 cm hög. Trots detta brygger den fem koppar. Kannas kapacitet är 0, 75 liter. Tack vare den nätta storleken får den plats även i det lilla köket, och bryggaren kan med fördel stå framme på köksbänken. Eftersom bryggaren är tillverkad i stilrena och tåliga material som glas och rostfritt stål är den dessutom estetiskt tilltalande.

Kaffebryggaren är utrustad med WMF Hot Brew teknologi samt WMF Aroma Perfection för en så god smak som möjligt. Bryggaren har också en automatisk avstängningsfunktion och en värmeplatta som håller kaffet varmt i kannan.

Det här är en kaffebryggare som testpanelen tycker är riktigt snygg! Att den är kompakt är ytterligare en fördel och att den brygger fem koppar åt gången räcker för de flesta av oss. Priset är ungefär 700 kronor och det är ingen överraskning att WMF:s bryggare utses till testets mest prisvärda kaffebryggare!

Även tidigare kunder har i sina omdömen påtalat att de tycker att den brygger bra kaffe och att maskinen är kompakt och smidig.

Egenskaper

 • Vattenkapacitet: 0,75 liter
 • Effekt: 760 W
 • Auto avstängning: Ja

Fördelar

 • Estetiskt tilltalande
 • Tar upp liten plats
 • Byggd i glas och rostfritt stål

Nackdelar

 • Funkar bäst för mindre hushåll

Omdöme

Snygg minibryggare perfekt lämpad för det mindre köket.
Våra betyg
Prestanda:
Betyg 8.9/5
3,9/5
Hållbarhet:
Betyg 8.9/5
3,9/5
Användarvänlighet:
Betyg 9.5/5
4,5/5
Totalt:
Betyg 4,1/5
4,1/5

Priser

5. Andersson CEM 2.5 kaffebryggare- Bästa budgetvalet

Andersson CEM 2.5 kaffebryggare - Bästa budgetvalet
Betyg 4,0/5
Betyg 4,0/5
Till butik
köp
(Netonnet)

Anderssons kaffebryggare CEM 2.5 är utsedd till den bästa budgetbryggaren i vårt test! Detta beror bland annat på priset som är omkring 300 kronor. Trots det låga priset levererar denna kaffebryggare många praktiska funktioner samt att den kan brygga upp till 12 koppar. Kannans kapacitet är på totalt 1,5 liter.

Den praktiska anti dropp-funktionen gör att du kan ta en kaffekopp redan innan hela bryggningen är färdig - utan att det droppar ned kaffe på sidan. Förutom detta har den också ett integrerat filter, en automatisk varmhållningsfunktion och automatisk avstängning. Avstängningen sker 40 minuter efter avslutad bryggning. Dessutom kan du programmera kaffebryggaren att brygga precis när du vill!

Vi tycker att den här kaffebryggaren är fantastisk för sitt pris. Att få flera praktiska funktioner för enbart några hundralappar är ett stort plus. Dessutom så brygger den snabbt och tyst. De kunder vi frågade om omdömen berättade också att de tycker bryggaren är enkel att rengöra, snabb samt snygg. Enda nackdelen var att den för vissa kunde upplevas som lite krånglig gällande programmeringen av automatisk start av bryggning.

Egenskaper

 • Vattenkapacitet: 1,5 liter
 • Effekt: 900 W
 • Auto avstängning: Ja, 40 min

Fördelar

 • Oerhört prisvärd
 • Integrerat kaffefilter
 • Automatisk avstängning

Nackdelar

 • Automatisk startfunktion kan va knepig till en början att ställa in

Omdöme

Prisvärd kaffebryggare med stor kanna och bra funktioner.
Våra betyg
Prestanda:
Betyg 9.1/5
4,1/5
Hållbarhet:
Betyg 9/5
4,0/5
Användarvänlighet:
Betyg 8.9/5
3,9/5
Totalt:
Betyg 4,0/5
4,0/5

Priser

Så hittar du bästa Kaffebryggare

Vad är viktigt att tänka på när jag väljer kaffebryggare?

För att hitta den bästa kaffebryggaren för dina behov är det viktigt att tänka på en rad faktorer. Dessa inkluderar bland annat bryggarens storlek, prestanda, hållbarhet, användarvänlighet och pris. Här följer en mer detaljerad genomgång av dessa bedömningskriterier:

Bryggarens storlek

En av de första sakerna du bör tänka på när du väljer en kaffebryggare är dess storlek. Detta beror på att storleken på din kaffebryggare kan påverka både bryggtiden och mängden kaffe den kan brygga åt gången. Om du till exempel har ett litet kök eller begränsat med utrymme på bänkskivan, kan det vara bäst att välja en mindre modell. Å andra sidan, om du ofta bjuder hem vänner eller familj och behöver brygga stora mängder kaffe åt gången, kan det vara värt att investera i en större modell. Det är också viktigt att tänka på hur stor kannan är, eftersom detta kommer att bestämma hur mycket kaffe du kan brygga åt gången.

Prestanda

En annan viktig faktor att beakta är prestandan hos kaffebryggaren. Detta inkluderar hur snabbt den kan brygga kaffe, vilken temperatur den brygger vid, och hur bra den är på att extrahera smak från kaffebönorna. En bra kaffebryggare bör kunna brygga en kanna kaffe på högst tio minuter, och den bör hålla vattnet vid rätt temperatur (mellan 92-96 grader Celsius) under hela bryggprocessen. Dessutom bör den ha en effektiv extraktionsteknik som säkerställer att all smak och aroma från kaffebönorna överförs till kaffet.

Hållbarhet

Hållbarheten hos en kaffebryggare är också avgörande. En bra kaffebryggare bör vara gjord av högkvalitativa material som inte bara ser bra ut, utan också tål dagligt slitage. Detta inkluderar rostfritt stål, glas och slitstark plast. Dessutom är det viktigt att tänka på bryggarens garanti. En längre garanti indikerar ofta att tillverkaren har förtroende för sin produkt och dess hållbarhet.

Användarvänlighet

Användarvänligheten hos en kaffebryggare kan inte underskattas. En bra kaffebryggare bör vara enkel att använda, även för de som inte är bekanta med att brygga kaffe. Detta inkluderar en klar och tydlig användarmanual, intuitiva kontroller och lättillgängliga delar för rengöring och underhåll. Dessutom bör den ha användbara funktioner som automatisk avstängning, programmerbara inställningar och en droppstopp-funktion som förhindrar spill vid bryggning.

Användarrecensioner

Slutligen, var inte rädd för att kolla in användarrecensioner när du väljer din kaffebryggare. Recensioner kan ge dig en bra uppfattning om hur produkten presterar i verkliga livet och om den lever upp

Jämför de bästa kaffebryggarna i testet

Kaffebryggare Vattenkapacitet Effekt Auto avstängning Totalbetyg Pris
Moccamaster Kaffebryggare KB952AO Polerad silver 1,25 liter 1520 W Ja, 40 min Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris från
2699 kr
Smeg 50's Style Kaffebryggare Vit 1,4 liter 1050 W Ja, 40 min Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
2695 kr
The Scoop Tvåvägsbryggare 1,8 L + Termosmugg 40 cl Rostfri 1,8 liter 950 W Ja, 40 min Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
787 kr
KITCHENminis Kaffebryggare Kimis Glas 0,75 liter 760 W Ja Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
1099 kr
Andersson CEM 2.5 kaffebryggare 1,5 liter 900 W Ja, 40 min Betyg 4,0 / 5
4,0 / 5
Pris från
299 kr
kaffebryggare test

Så gjorde vi testet

Kaffebryggare kommer i en mängd olika former. Från apparater som bara klarar av det mest basala till kvalitetsmaskiner med mer inställningar än man klarar av. För att göra det lite enklare att hitta rätt i djungeln av kaffebryggare har vi utsett bästa kaffebryggaren i flera olika kategorier.

För att komma fram till vilken kaffebryggare som är bäst i varje kategori har vi betygsatt dem var och en på ett antal punkter som är särskilt viktiga för just kaffebryggare:

 • Utseende: Är kaffebryggaren snygg? Skulle du kunna tänka dig att ha den i ditt kök?
 • Storlek: Tar bryggaren upp onödigt mycket plats på bänken? Måste man dra ut den från väggen för att fylla på vatten och byta filter?
 • Tid: Hur lång tid tar det att brygga en kanna? 
 • Kaffets arom och temperatur: Hur varmt är vattnet när det hamnar i filtret?
 • Funktioner: Kan man ändra styrka? Finns det inbyggd timer? Stänger den av sig själv?
 • Pris: Hur mycket kostar den? Skulle du själv kunna tänka dig att köpa den?

Fördelar med att använda en kaffebryggare

Att äga en kaffebryggare kommer med många fördelar. Från att kunna njuta av en färsk kopp kaffe när som helst på dagen till att kunna anpassa ditt kaffe exakt efter din smak, här är några av de mest framstående fördelarna:

 • Bekvämlighet: Med en kaffebryggare i hemmet kan du njuta av en färsk kopp kaffe närhelst du önskar, utan att behöva gå till ett café eller en restaurang. Detta är särskilt praktiskt på morgonen när du kan behöva en snabb energiboost för att komma igång med dagen. Dessutom erbjuder många moderna kaffebryggare programmerbara inställningar, vilket innebär att du kan ställa in din bryggare att börja brygga kaffe vid en viss tidpunkt, så att du vaknar upp till doften av nybryggt kaffe.
 • Kostnadseffektivitet: Trots den initiala kostnaden, kan en kaffebryggare faktiskt spara dig pengar på lång sikt. Genom att brygga ditt eget kaffe hemma, slipper du de dagliga utgifterna för att köpa kaffe på caféer och restauranger. Och eftersom du kan välja och mala dina egna bönor, har du full kontroll över kostnaden för ditt kaffe.
 • Anpassningsbarhet: En annan stor fördel med att ha en kaffebryggare är att du har full kontroll över smaken på ditt kaffe. Du kan välja vilka bönor du vill använda, hur grovt eller fint du vill mala dem, och hur starkt eller svagt du vill ha ditt kaffe. Vissa kaffebryggare erbjuder även olika bryggalternativ, så att du kan experimentera med olika smaker och bryggmetoder.
 • Kvalitet: Med en bra kaffebryggare kan du förvänta dig högkvalitativt kaffe varje gång. Moderna kaffebryggare är designade för att hålla vattnet vid optimal temperatur under hela bryggprocessen, vilket bidrar till att extrahera maximal smak från bönorna. Dessutom tillåter de jämn fördelning av vatten över kaffet, vilket säkerställer att varje droppe är lika rik på smak.
 • Social aspekt: Slutligen, en kaffebryggare kan också fungera som ett socialt verktyg. Att bjuda över vänner eller familj för en kopp kaffe kan vara ett utmärkt sätt att umgås och skapa minnen. Dessutom kan det vara roligt att experimentera med olika typer av kaffe och bryggmetoder tillsammans.

Nackdelar med att använda en kaffebryggare

Trots de många fördelarna med att äga en kaffebryggare, finns det också några nackdelar som är värda att överväga. Här är några av de mest framträdande:

 • Underhåll: En av de största nackdelarna med att äga en kaffebryggare är att den kräver regelbundet underhåll för att fortsätta fungera effektivt. Detta inkluderar rengöring av maskinen efter varje användning, avkalkning för att förhindra uppbyggnad av kalk och byte av filter. Även om de flesta moderna kaffebryggare är utformade för att göra denna process så enkel som möjligt, kan det fortfarande vara tidskrävande och besvärligt för vissa användare.
 • Strömförbrukning: Kaffebryggare kan vara ganska energikrävande, särskilt de modeller som har en värmefunktion för att hålla kaffet varmt under längre tid. Detta kan leda till högre elräkningar, särskilt om du använder din kaffebryggare flera gånger om dagen. Dessutom kan vissa kaffebryggare vara bullriga när de används, vilket kan vara störande, särskilt på morgonen eller sent på kvällen.
 • Begränsad kapacitet: Medan vissa kaffebryggare kan brygga upp till 12 koppar kaffe åt gången, har många modeller en mycket mindre kapacitet. Detta kan vara ett problem om du ofta har gäster eller om du bor i ett hushåll med flera kaffeälskare. I sådana fall kan det vara nödvändigt att brygga flera omgångar av kaffe, vilket kan vara tidskrävande och obekvämt.
Vanliga frågor om kaffebryggare

Vanliga frågor om kaffebryggare

Hur ofta behöver jag rengöra min kaffebryggare?

Rengöring av din kaffebryggare bör göras regelbundet för att säkerställa att den fortsätter att fungera effektivt och leverera högkvalitativt kaffe. Det rekommenderas att du rengör din kaffebryggare efter varje användning genom att skölja kannan, bryggkorgen och andra löstagbara delar med varmt tvålvatten. Avkalkning, som innebär att rengöra de inre delarna av maskinen för att förhindra uppbyggnad av mineraler, bör göras cirka en gång i månaden beroende på hur ofta du använder din kaffebryggare och hårdheten på ditt vatten. Kontrollera alltid tillverkarens instruktioner för specifika rengörings- och underhållsinstruktioner.

Kan jag brygga andra drycker i min kaffebryggare?

Även om kaffebryggare främst är utformade för att brygga kaffe, kan vissa modeller även användas för att brygga andra varma drycker. Till exempel kan du använda din kaffebryggare för att värma upp vatten för te eller varm choklad. Vissa modeller har även en ångstång eller mjölkskummare som gör det möjligt att göra cappuccino eller latte. Men kom ihåg att alltid rengöra din kaffebryggare noggrant efter att ha bryggt andra drycker för att förhindra korskontaminering av smaker.

Varför smakar mitt kaffe beskt?

Om ditt kaffe smakar beskt kan det bero på flera faktorer. För det första kan det vara att ditt kaffe är överextraherat, vilket innebär att det har bryggts för länge eller vid för hög temperatur. Detta kan lösas genom att justera bryggtiden eller temperaturen på din kaffebryggare. För det andra kan det vara att du använder för mycket kaffe i förhållande till vatten, vilket kan lösas genom att justera ditt kaffeförhållande. Slutligen kan beskheten också bero på att din kaffebryggare behöver rengöras, eftersom uppbyggnad av oljor och mineraler kan påverka smaken på ditt kaffe.

Kan jag brygga både malet kaffe och hela bönor i min kaffebryggare?

Det beror på typen av kaffebryggare du har. De flesta traditionella droppkaffebryggare kräver malet kaffe. Det finns dock vissa modeller som har en inbyggd kvarn, vilket gör det möjligt att brygga hela bönor. Om du föredrar smaken av nykvarnat kaffe och har en standardkaffebryggare, kan du alltid köpa en separat kaffekvarn för att mala dina bönor precis innan bryggning.

Vad är skillnaden mellan en droppkaffebryggare och en espresso maskin?

En av de största skillnaderna mellan en droppkaffebryggare och en espressomaskin är bryggmetoden. En droppkaffebryggare fungerar genom att låta varmt vatten droppa genom malda kaffebönor och in i en kanna eller kopp. En espressomaskin å andra sidan tvingar trycksatt vatten genom finmalet kaffe för att producera en koncentrerad skott av espresso. En annan skillnad är smaken och styrkan på kaffet. Eftersom espresso är mer koncentrerat, tenderar det att vara starkare och har en rikare smak jämfört med droppkaffe.

Hur länge varar en kaffebryggare?

En bra kvalitetskaffebryggare kan varar i många år med rätt skötsel och underhåll. Livslängden på din kaffebryggare kan dock variera beroende på flera faktorer, inklusive märke, modell, hur ofta du använder den och hur väl du tar hand om den. Regelbunden rengöring och avkalkning kan bidra till att förlänga livslängden på din kaffebryggare. Om du märker att din kaffebryggare inte fungerar som den ska, kan det vara dags att överväga en ersättning.

Senast uppdaterad: 19 oktober 2023
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
37 röster, Genomsnitt: 4.9 / 5