Test: Vilken är den Bästa elvispen 2024?

Stor guide och genomgång av de bästa elvisparna 2024.

Elvisp, en oersättlig hjälpreda i köket som ingen hemmakock kan vara utan. Denna elektriska apparat, som först introducerades på 1950-talet, har blivit ett måste i alla moderna kök. En elvisp består av en motoriserad handenhet och avtagbara vispar eller degkrokar. Med olika hastighetsinställningar kan den användas för att vispa, blanda och knåda allt från grädde till kakdeg på bara några minuter. Dessutom är den lätthanterlig och tar minimalt med utrymme i köksskåpet.

En elvisp kommer till sin rätt i flera olika matlagnings- och bakningssituationer. När du behöver vispa grädde till din favoritdessert, blanda en fluffig pannkakssmet, eller knåda en perfekt deg till din hemlagade pizza - då är elvispen din bästa vän. Dessutom är en elvisp ett utmärkt verktyg för att skapa luftiga maränger, krämiga såser och läckra mousser. Oavsett om du är en passionerad amatörkock eller bara någon som vill underlätta matlagningen, är en elvisp ett oumbärligt verktyg i ditt kök.

I vårt omfattande test av diverse elvispar har vi kommit fram till att "Bosch Elvisp StyLine" står ut som det bästa valet. Denna modell kombinerar effektivitet, hållbarhet och användarvänlighet på ett sätt som få andra modeller kan matcha. Den har fått lysande recensioner från både professionella kockar och hemmakockar, vilket gör den till en självklar vinnare i vårt test. Men varför är just denna modell den bästa? Häng med i artikeln för att få reda på mer om vår testvinnare och varför den förtjänar sin plats i ditt kök.

Testvinnare - Bästa elvispen 2024

Här är en överblick över årets bästa elvispar.

 1. Bäst i test: Bosch Elvisp Vit/Antracitgrå StyLine
 2. Bästa premiumvalet: KitchenAid Midline Elvisp 9 hastigheter Creme
 3. Mest prisvärda: OBH Nordica Elvisp Turbo Mixer Svart
 4. Bäst design: Stenfors Elvisp med behållare Svart
 5. Bästa budgetvalet: Nedis Elvisp 200 W

Våra 5 bästa elvispar (maj 2024)

1. Bosch Elvisp Vit/Antracitgrå StyLine- Bäst i test

Bosch Elvisp Vit/Antracitgrå StyLine - Bäst i test
Betyg 4,7/5
Betyg 4,7/5
Bäst i test
Till butik
köp
(Bagaren och kocken)

Utseendemässigt är vispen stilren och klassisk. Med sin unika färgkombination passar den in i så gott som vilket kök som helst utan att få inredningen att se rörig ut. Den är konstruerad med en effekt på 400 watt vilket gör att den klarar av de flesta visp-uppdrag du tilldelar den.

Den som väljer denna elvisp kan baka såväl matbröd som kakor med hjälp av den här mångfunktionella elvispen med utbytbara delar som låter dig byta mellan visp eller två stycken degkrokar. Med degkrokarna kan du få till perfekt knådat bröd utan att behöva trötta ut din egna kropp.

Efter att ha avvägt egenskaperna i Bosch elvisp vit/antracitgrå StyLine kan vi slå fast att den är bäst av alla testprodukter. Den är utrustad med gott om egenskaper och funktioner som placerar just denna elvisp i topp. För dig som ibland behöver en hjälpande hand i köket är det här din nya kökskompis.

De löstagbara, utbytbara delarna som medföljer den här vispen är uppskattade då de är både behändiga samt gör apparaten väldigt lättrengjord. Du behöver endast trycka på en knapp för att släppa lös knådarna eller vispen när du vill byta ut eller diska delarna. De fem olika hastighetsstegen gör att du lättare kan hålla koll på maräng eller gräddkonsistensen under vispning.

Egenskaper

 • Effekt: 450 W
 • Hastigheter: 5 s t+ turbo
 • Tillbehör: Degkrokar

Fördelar

 • 2 års garanti
 • Delarna tål maskindisk
 • Anslutningsmöjlighet för stavmixer
 • Kapacitet för bröddeg cirka 500 g.

Nackdelar

 • Kan kännas något liten

Omdöme

Mångsidig visp & degknådare med inbyggd turboknapp i en och samma praktiska apparat.
Våra betyg
Prestanda:
Betyg 9.6/5
4,6/5
Hållbarhet:
Betyg 9.9/5
4,9/5
Användarvänlighet:
Betyg 9.6/5
4,6/5
Totalt:
Betyg 4,7/5
4,7/5

2. KitchenAid Midline Elvisp 9 hastigheter Creme- Bästa premiumvalet

KitchenAid Midline Elvisp 9 hastigheter Creme - Bästa premiumvalet
Betyg 4,5/5
Betyg 4,5/5
Till butik
köp
(Cervera)

En bra, väldigt välkonstruerad samt tystgående elvisp. Det perfekta valet för dig som ofta spenderar mycket tid på exempelvis vispning eller degknådning. Du kan både vispa grädden till dina desserter som du kan knåda degen till dina små frukostbullar med den här professionella, lätthanterade elvispen från KitchenAid.

Midline Elvisp Creme från KitchenAid är dessutom utrustad med en effektiv blenderstav för att du också ska kunna mixa fruktdrinkar med samma apparat. Du behöver alltså inte köpa en hel mängd olika köksmaskiner som ska ta upp plats i skåpen

KitchenAid Midline Elvisp Creme valde vi ut till bästa premium eftersom det är en fantastisk produkt som håller hög kvalitet. Den ser ut som en bakelse vilket gör den supersöt att ha som prydnad i köket. Alla behändiga extremt välgjorda tillbehör som följer med är vi också imponerade av. Det här är verkligen en utomordentlig elvisp för allt från smetvispning till degknådning.

Oavsett om du ska vispa grädde eller känsligare rätter som maräng så är den här elvispen från KitchenAid alldeles utmärkt. Dess klassiska och extremt tilltalande design gör att den dessutom passar sig perfekt som julklapp. Eller ännu bättre som en gåva till ett nygift par eller varför inte till din svärmor eller mamma på mors dag.

Egenskaper

 • Effekt: 85 W
 • Hastigheter: 9 st + turbo
 • Tillbehör: 4 olika tillbehör

Fördelar

 • 2 turbovispar, ballongvisp, blenderstav, 2 degkrokar samt förvaringspåse
 • Otroligt snygg, klassisk design
 • Bra grepp
 • 2 års garanti.

Nackdelar

 • Högt pris

Omdöme

Utrustad med handtag med LED-indikator, visp, degkrok & blenderstav för att klara alla utmaningar.
Våra betyg
Prestanda:
Betyg 9.8/5
4,8/5
Hållbarhet:
Betyg 9.4/5
4,4/5
Användarvänlighet:
Betyg 9.3/5
4,3/5
Totalt:
Betyg 4,5/5
4,5/5

Priser

3. OBH Nordica Elvisp Turbo Mixer Svart- Mest prisvärda

OBH Nordica Elvisp Turbo Mixer Svart - Mest prisvärda
Betyg 4,3/5
Betyg 4,3/5
Till butik
köp
(Kitchen Time)

Den här vispen från OBH Nordica är en bra visp för dig som tillreder mer vardagliga, enklare rätter, såser eller drycker. Den är snyggt designad i svart och är väldigt lätt att använda vilket gör den till bland annat en perfekt inflyttningspresent till tonåringen som nyligen flugit ut ur boet.

Elvisp Turbo Mixer Svart från OBH Nordica är lagom kraftfull med sina 300 watt som gör att den klarar av de uppgifter du tilldelar den galant. Du får härligt krämig grädde inom bara ett par minuter från att du startat visparna.

Elvisp Turbo Mixer Svart från OBH Nordica är vårt bra val tack vare att den är en välfungerande apparat som klarar enklare till mellansvåra visp- samt knådningsuppgifter utan att krångla. Den har även brödkrok vilket ger dig möjlighet att också baka till mindre bröd med den.

Vi gillar att du kan förbereda exempelvis degen till några minipizzor att grädda snabbt vid lunch eller varför inte ett par minibullar till frukosten kanske. De fem olika hastigheterna vispen är utrustad med hjälper dig att bättre kontrollera konsistensen på till exempel din maräng.

Egenskaper

 • Effekt: 300 W
 • Hastigheter: 5 st + turbo
 • Tillbehör: Degkrokar

Fördelar

 • 5 hastigheter samt turbofunktion
 • Rostfria vispar samt degkrokar
 • Kan både knåda deg och vispa grädde
 • Arbetar relativt tyst

Nackdelar

 • Vispar dåligt med bara en visp

Omdöme

En riktigt snygg & tystlåten elvisp utrustad med turboknapp som effektivt vispar ihop din grädde.
Våra betyg
Prestanda:
Betyg 9.2/5
4,2/5
Hållbarhet:
Betyg 9.8/5
4,8/5
Användarvänlighet:
Betyg 8.93/5
3,9/5
Totalt:
Betyg 4,3/5
4,3/5

Priser

4. Stenfors Elvisp med behållare Svart- Bäst design

Stenfors Elvisp med behållare Svart - Bäst design
Betyg 4,3/5
Betyg 4,3/5
Till butik
köp
(Cervera)

Här har du en behändig elvisp designad med en snygg, svart finish och rostfria detaljer. Som passar perfekt i alla kök. Det här är ett fantastiskt redskap för dig som ofta behöver vispa ihop grädde, såser eller annat.

Den vispar även dina såser till perfektion. En perfekt, liten maskin för att snabbt vispa ihop grädden till pannkakorna med. Den är så lätt att använda att du till och med kan göra barnen delaktiga genom att låta dem ta hand om själva gräddvispningen medan du steker klart de sista pannkakorna.

Anders Petter Stenfors Elvisp med behållare Svart har blivit utvald till mest prisvärd eftersom den är just det. Det här är en perfekt produkt som sköter sina sysslor väl. Det medföljer många tillbehör som exempelvis plattvisp, degkrok och en behållare för enkel tillbehörsförvaring. Vi gillar den helt enkelt för sin goda kvalitet.

En sån här otroligt fin och bra elvisp förtjänar alla kockar därhemma att ha när det är dags för vispning, fluffning eller degknådning. En sån här otroligt fin och bra elvisp förtjänar alla kockar därhemma att ha när det är dags för vispning, fluffning eller degknådning.

Egenskaper

 • Effekt: 300 W
 • Hastigheter: 5 st + turbo
 • Tillbehör: Plattvisp, degkrok

Fördelar

 • 1 års garanti.
 • Borstat rostfritt stål
 • Lättanvänd

Nackdelar

 • En av de tyngre modellerna

Omdöme

Elvispen med hela 5 hastigheter & brett användningsområde.
Våra betyg
Prestanda:
Betyg 9/5
4,0/5
Hållbarhet:
Betyg 9.6/5
4,6/5
Användarvänlighet:
Betyg 9.3/5
4,3/5
Totalt:
Betyg 4,3/5
4,3/5

Priser

5. Nedis Elvisp 200 W- Bästa budgetvalet

Nedis Elvisp 200 W - Bästa budgetvalet
Betyg 4,3/5
Betyg 4,3/5
Till butik
köp
(Kjell)

Du som letar efter en kvalitetselvisp till ett inte alltför högt pris. Har hittat alldeles rätt produkt här. Med den här enkla elvispen från Nedis kan du vispa grädde lika bra och snabbt som du kan vispa ihop kladdkakssmeten.

Den här söta, lilla elvispen på endast 200 watt är kraftigare än du tror. Men den låga watten gör den här produkten något mer energisnål än andra apparater med högre värde. Den vispar snabbare och effektivare än du tror.

Vi har valt ut Nedis Elvisp 200 W till bästa budget för att du får en bra produkt till ett väldigt lågt, överkomligt pris. Att den sedan kan inte bara vispar utan även kan knåda mindre degar är ett stort plus i kanten.

Med den här elvispen kan du snabbt vispa ihop majonnäsen, grädden eller muffinsmeten. Något vi tycker är väldigt bra är de fem olika hastigheterna du kan ställa in som hjälper till att kontrollera resultatet av vispningen bättre. Speciellt vid exempelvis äggvitor.

Egenskaper

 • Effekt: 200 W
 • Hastigheter: 5 st + turbo
 • Tillbehör: Degkrokar

Fördelar

 • Effektiv och enkel att rengöra
 • Fem hastigheter
 • Turbofunktion
 • Smidig utmatningsknapp för vispar och degkrokar

Nackdelar

 • Plastig design

Omdöme

Snabb, effektiv användning tack vare smidig utmatningsknapp vid byte av tillbehör & turboknapp.
Våra betyg
Prestanda:
Betyg 9.3/5
4,3/5
Hållbarhet:
Betyg 9.7/5
4,7/5
Användarvänlighet:
Betyg 8.9/5
3,9/5
Totalt:
Betyg 4,3/5
4,3/5

Priser

Så hittar du bästa Elvisp

Vad är viktigt att tänka på när jag väljer elvisp?

För att hitta den bästa elvispen krävs det att man tar hänsyn till en rad olika faktorer. Det handlar inte bara om att välja det mest kända varumärket eller att gå efter det högsta priset. Istället bör man noggrant överväga en kombination av specifika egenskaper och funktioner som gör en elvisp ideal för just dina behov. Vi ska nu gå igenom några av de viktigaste kriterierna som du bör ha i åtanke när du väljer en elvisp.

Effekt

En av de mest grundläggande faktorerna att överväga när du väljer en elvisp är dess effekt. Effekten, som vanligtvis mäts i watt, avgör hur kraftfull din elvisp kommer att vara. Om du planerar att använda din elvisp för att vispa tunga ingredienser som deg eller tjocka såser, kan en hög effekt vara avgörande. En elvisp med låg effekt kan kämpa med dessa uppgifter, vilket kan leda till ojämn blandning eller till och med skada på enheten. Men om du främst ska använda din elvisp för lättare uppgifter, som att vispa grädde eller ägg, kan en modell med lägre effekt vara mer än tillräcklig.

Hastighetsinställningar

Hastighetsinställningar är ett annat viktigt kriterium att titta på. De flesta elvispar kommer med minst två hastighetsinställningar, men vissa modeller erbjuder ännu fler alternativ. Fler hastighetsinställningar ger dig större flexibilitet och kontroll över din matlagning. Du kan starta på en låg hastighet för att försiktigt blanda ingredienser, och sedan öka hastigheten för att vispa eller knåda efter behov. Dessutom kan vissa recept kräva specifika hastigheter för bästa resultat. Därför är det en god idé att välja en elvisp med en rad olika hastighetsinställningar.

Design och material

Design och material kan verka som sekundära faktorer, men de spelar faktiskt en stor roll när det gäller användarupplevelsen. En bra elvisp bör vara lätt att hålla i och använda, även under längre perioder. Ergonomisk design och greppvänliga material kan göra stor skillnad här. Dessutom bör du överväga materialen i visparna eller degkrokarna. Rostfritt stål är ett populärt val eftersom det är hållbart och lätt att rengöra. Plastvispar kan vara ett bra alternativ om du vill undvika repor på dina skålar eller kastruller.

Extra tillbehör

Några elvispar kommer med extra tillbehör som kan öka enhetens mångsidighet. T.ex kan det inkluderas degkrokar för knådning av deg, vispar för vispning av grädde eller ägg, och till och med stavmixertillsatser för att mixa soppor eller smoothies. Medan dessa tillbehör kanske inte är nödvändiga för alla, kan de vara mycket användbara för de som gillar att experimentera i köket. Så om du är ute efter en allt-i-ett-lösning, kan det vara värt att leta efter en elvisp med en rad olika tillbehör.

Användarrecensioner

Slutligen,

Jämför de bästa elvisparna i testet

Elvisp Effekt Hastigheter Tillbehör Totalbetyg Pris
Bosch Elvisp Vit/Antracitgrå StyLine 450 W 5 s t+ turbo Degkrokar Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris från
807 kr
KitchenAid Midline Elvisp 9 hastigheter Creme 85 W 9 st + turbo 4 olika tillbehör Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
2019 kr
OBH Nordica Elvisp Turbo Mixer Svart 300 W 5 st + turbo Degkrokar Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
309 kr
Stenfors Elvisp med behållare Svart 300 W 5 st + turbo Plattvisp, degkrok Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
172 kr
Nedis Elvisp 200 W 200 W 5 st + turbo Degkrokar Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
279 kr
elvisp test

Så gjorde vi testet

Det finns många olika typer av elvispar. Från billiga apparater som bara kan vispa enklare saker till kraftfulla maskiner som orkar  blanda de tjockaste degarna. För att göra det här testet så användbart som möjligt har vi utsett bästa elvispen i flera olika kategorier. Det gör att du enkelt hittar den bästa elvispen för dina behov.

För att komma fram till vilken elvisp som är bäst i varje kategori har vi betygsatt dem efter ett antal kriterier som är extra viktiga för just elvispar: 

 • Funktionsduglighet: Fungerar elvispen som den ska. Den kanske inte blir tillräckligt varm?
 • Effekt: Vispar den snabbt och effektivt eller tar den lång tid och ger dåligt resultat.
 • Prissättning: Har elvispen ett rimligt pris. Eller är det en överskattad maskin med en prislapp som den inte riktigt lever upp till.
 • Kvalitet: Att elvispen håller hög standard är viktigt. Den får absolut inte ha lätt för att gå sönder. Eller tappa effekt efter ett visst tag. Den ska vara hållbar under lång tid.
 • Användarvänlighet: Det är bra om det är en lättanvänd elvisp. Så att även nybörjaren kan använda den eller kanske barnen vill hjälpa till ibland.
 • Rengöring: Det är även bra ifall elvispen är lättrengjord med löstagbara visp-delar. Så du slipper lägga ner onödig tid på disk.
 • Design: För dig som gärna använder tillagningsredskapen som prydnader i köket. Eller om du vill ge bort en elvisp i present till någon bör du inte heller underskatta designen bara för att det är en elvisp det handlar om.

Fördelarna med en elvisp

En elvisp är ett verktyg som varje hemmakock bör ha i sitt kök. Den erbjuder många fördelar som gör matlagning och bakning både lättare och roligare. Låt oss nu gå igenom några av de mest betydande fördelarna med att använda en elvisp.

 • Tidsbesparing: En av de mest uppenbara fördelarna med en elvisp är tidsbesparingen. Att vispa, blanda eller knåda för hand kan ta lång tid och kräver mycket ansträngning. Med en elvisp kan du utföra dessa uppgifter på bara några minuter. Oavsett om du vispar grädde, blandar smet eller knådar deg, gör en elvisp jobbet snabbare och effektivare än vad du kan göra för hand.
 • Konsistens: En annan stor fördel med en elvisp är den jämnhet och konsistens den levererar. När du vispar eller blandar för hand kan det vara svårt att få en jämn blandning, särskilt med tjockare ingredienser. En elvisp säkerställer att alla ingredienser kombineras ordentligt och ger en jämn, klumpfri konsistens varje gång.
 • Lätthanterlig: Elvispar är lätta att använda och kräver ingen särskild skicklighet eller erfarenhet. De flesta modeller har enkelknappsoperation och flera hastighetsinställningar, vilket gör det möjligt för alla att använda dem effektivt. Dessutom är de lätta att rengöra, med avtagbara vispar eller degkrokar som kan tvättas i diskmaskin.
 • Mångsidighet: Elvispar är inte bara för att vispa grädde eller ägg. De är extremt mångsidiga och kan användas för att utföra en mängd olika köksuppgifter. Du kan använda dem för att blanda smet, knåda deg, göra potatismos, slå ihop såser, och mycket mer. Vissa modeller kommer även med extra tillbehör som degkrokar och stavmixertillsatser, vilket ytterligare ökar deras mångsidighet.
 • Kompakt storlek: Till skillnad från större köksapparater som matberedare eller köksmaskiner, tar elvispar upp mycket litet utrymme i ditt kök. De är kompakta och lätta, vilket gör dem enkla att förvara i ett skåp eller en låda när de inte används. Detta gör dem till ett utmärkt val för mindre kök eller för de som inte vill ha sina bänkytor belamrade med stora apparater.

Nackdelarna med en elvisp

Trots alla fördelar som elvispar erbjuder finns det också några nackdelar att överväga. Dessa nackdelar kan påverka din upplevelse och effektivitet i köket, så det är viktigt att vara medveten om dem innan du bestämmer dig för att köpa en elvisp. Låt oss gå igenom några av de mest anmärkningsvärda nackdelarna med att använda en elvisp.

 • Begränsad kraft: Även om de flesta elvispar är tillräckligt kraftfulla för lätta till medeltunga uppgifter, kan de kämpa med riktigt tunga uppgifter. Till exempel kan en elvisp ha svårt att hantera mycket tjock deg eller stora mängder ingredienser. I dessa fall kan en stående mixer eller matberedare vara ett bättre alternativ. Så även om en elvisp är ett användbart verktyg för de flesta köksuppgifter, är det inte alltid det bästa verktyget för varje jobb.
 • Störande ljud: En annan nackdel med elvispar är att de kan vara ganska bullriga. Detta gäller särskilt för kraftfullare modeller, som ofta producerar mer ljud. Om du bor i ett öppet utrymme eller har tunna väggar, kan detta vara något att tänka på. Det finns dock tystare modeller tillgängliga, så om ljudnivån är en stor oro för dig, kan det vara värt att leta efter en av dessa.
 • Slitstyrka: Även om de flesta elvispar är ganska tåliga, är de inte lika robusta eller långvariga som vissa andra köksapparater. Efter flera års användning kan motorn börja svika, eller visparna kan bli slitna och mindre effektiva. Dessutom kan billiga modeller med plastdelar brytas ner över tid. Så även om en elvisp är ett kostnadseffektivt verktyg på kort sikt, kanske du behöver ersätta den oftare än dyrare, mer robusta köksapparater.
Vanliga frågor om elvisp

Vanliga frågor om elvispar

Vad kan jag använda en elvisp till?

En elvisp är ett oerhört mångsidigt köksverktyg som kan användas för en mängd olika uppgifter. Du kan använda den för att vispa grädde eller äggvitor, blanda smet för pannkakor, muffins eller kakor, och till och med knåda deg för bröd eller pizza. Vissa elvispar kommer med extra tillbehör som degkrokar eller stavmixertillsatser, vilket ökar deras mångsidighet ännu mer. Oavsett om du är en erfaren kock eller bara börjar lära dig att laga mat, kommer du att hitta massor av användningsområden för din elvisp.

Hur ska jag rengöra min elvisp?

Rengöring av din elvisp är vanligtvis en enkel process. De flesta modeller har avtagbara vispar eller degkrokar som kan tvättas i diskmaskin, vilket gör rengöringen snabb och smidig. Om din elvisp inte har avtagbara delar, eller om du föredrar att tvätta den för hand, kan du bara torka av den med en fuktig trasa och mild tvål. Se till att undvika att få vatten i motorn för att undvika skador. Kom ihåg att alltid läsa tillverkarens instruktioner innan du rengör din elvisp.

Varför är min elvisp inte så effektiv som den borde vara?

Om din elvisp inte verkar vara lika effektiv som den borde vara kan det finnas flera möjliga orsaker. Det kan vara att motorn börjar bli sliten, speciellt om du har haft din elvisp under en lång tid. Det kan också vara att visparna eller degkrokarna är slitna eller skadade. Om du upplever problem med din elvisp, bör du kontrollera tillverkarens instruktioner eller kontakta kundtjänst för ytterligare hjälp.

Kan jag använda en elvisp istället för en köksmaskin?

Även om en elvisp kan utföra många av de samma uppgifterna som en köksmaskin, är de två verktygen inte helt utbytbara. En elvisp är perfekt för mindre, snabbare uppgifter som att vispa grädde eller blanda smet. En köksmaskin å andra sidan, är bättre lämpad för tyngre uppgifter som att knåda tjock deg eller bearbeta stora mängder ingredienser. Så även om du kan använda en elvisp för vissa uppgifter som normalt kräver en köksmaskin, kanske du inte alltid får samma resultat.

Hur väljer jag den bästa elvispen för mina behov?

För att välja den bästa elvispen för dina behov bör du överväga flera faktorer. Dessa kan inkludera enhetens effekt, antalet hastighetsinställningar, design och material, eventuella extra tillbehör och användarrecensioner. Du bör också tänka på dina specifika matlagnings- och bakningsbehov. Om du till exempel ofta bakar bröd, kan du vilja ha en elvisp med degkrokar. Om du främst kommer att använda din elvisp för att vispa ägg eller grädde, kan en enkel modell med några få hastighetsinställningar vara mer än tillräcklig.

Kan en elvisp skada mina skålar eller kastruller?

Om du använder din elvisp i en skål eller kastrull av glas, keramik eller rostfritt stål bör det inte vara någon risk för skador. Dock kan vispar av metall potentiellt repa ytor av non-stick eller aluminium. Om detta är en oro för dig kan du leta efter en elvisp med plast- eller silikonklädda vispar, som är mindre benägna att orsaka repor.

Senast uppdaterad: 19 oktober 2023
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
43 röster, Genomsnitt: 4.7 / 5