Test: Vilken är den Bästa concealern 2022?

Fundera över de här experttipsen för att hitta den bästa concealern.

Concealern har blivit en av de mest använda sminkprodukterna. Den är det bästa verktyget för att dina mörka ringar under ögonen, rodnader och blemmor ska kunna bli så gott som osynliga under dagen. Du väljer en concealer baserat på din hudton, men valet kan vara svårt om du inte testat vilken färg som är rätt för dig.

Nedan har vi avgjort vilken concealer vi ser som den bästa på marknaden just nu, samt redogjort för vilka andra concealers vi anser är kandidater att fundera över. Efter att ha provat flera olika concealers har vi utsett NARSRadiant Creamy Vanilla till bäst i vårt test.

Testvinnare - Bästa concealern

 1. Bäst i test: NARSRadiant Creamy Vanilla
 2. Mest prisvärda: MAC Pro Longwear
 3. Bästa premium: Yves Saint Laurent Touche Éclat
 4. Bästa billiga: NYX Professional Wand
 5. Bästa för känslig hy: Elizabeth Arden Flawless Finish

Våra 5 bästa concealers (oktober 2022)

 1. 1. NARSRadiant Creamy Vanilla - Bäst i test

  NARSRadiant Creamy Concealer Vanilla
  4,7 av 5 i betyg
  4,7
  Bäst i test
  Köp nu
  köp
  på Lyko
  Sammanfattning: Krämig och med en optimal täckning som finns i fler än 20 olika nyanser.
  Storlek
  6 ml
  Nyanser
  22 st
  Täckgrad
  Medel
  Fördelar
  • Bra täckning
  • Berikad med E -vitamin
  Nackdelar
  • Kan krävas att man tar fler lager
  Produktbeskrivning

  NARS Radiant Creamy Concealer är ett underbart val för den som vill ha en snygg concealer med en mängd positiva kvaliteter. När vi testade produkten kändes den nästan inte alls på huden. Samtidigt syns den inte heller särskilt mycket, vilket ger oss känslan av att det är ens naturliga hudton som ser så ren och pigg ut. Med andra ord täcker concealern väldigt bra.

  NARS Radiant Creamy Concealer var mycket enkel att applicera och smulade inte över huvud taget. Produkten håller sin kvalitet under en längre tid, så du måste inte lägga på mer smink under dagens gång för att effekten slutat verka. Denna concealer upplever vi gör vad den ska och har ett rimligt pris. Därför har vi valt att utse NARS Radiant Creamy Concealer till bäst i test.

  Att tänka på

  Den som har större problem med mörka ringar behöver ibland mer än ett hudfärgat lager för att uppleva att sminket verkligen täcks. Då kan det vara bra att använda sig av en neutral färg och därefter jobba med en uppljusande nyans. Du kan behöva lägga på ett extra lager av denna concealer för att få ett bättre resultat. NARS Radiant Creamy Concealer är inte lika heltäckande som en del andra concealers, har vi noterat. Sminkprodukten gottgör det dock genom att se så naturlig ut efter applicering.

  Concealern bör appliceras med en smalare pensel eller duttas in med fingertopparna för bäst resultat. Det är rekommenderat att lägga på ett lager av genomskinligt puder ovanpå för att concealern ska hålla bättre. Tänk dock på att inte gnugga in concealern i huden, utan applicera den varsamt så huden inte blir irriterad.

  Var kan jag köpa produkten?
 2. 2. MAC Pro Longwear - Mest prisvärda

  MAC Pro Longwear Concealer NC15
  4,5 av 5 i betyg
  4,5
  Köp nu
  köp
  på Kicks
  Sammanfattning: Vattenfast produkt som inte smetar ut sig, dessutom till bra pris.
  Storlek
  9 ml
  Nyanser
  16 st
  Täckgrad
  Hög
  Fördelar
  • Testat av dermatologer och ögonläkare
  • Mycket prisvärd
  Nackdelar
  • Använd i tunna lager för att minska risken att den blir "kakig"
  Produktbeskrivning

  Likt många produkter av MAC är det här en uppskattad bästsäljare. MAC Pro Longwear Concealer påminner om foundations, både till utseende och funktionalitet. Den här concealern fokuserar nämligen på att vara extra heltäckande.

  Vi upplever täckningen som den bästa av alla concealers vi testat. Man ser inte ett spår av orenligheter efter användning och produkten håller sig under hela dagen. Då concealern har så många fördelar får du mycket för pengarna när du köper den.

  Att tänka på

  Att applicera för mycket åt gången när du använder denna concealer kommer inte att vara en bra idé. Detta kommer bara att orsaka kakig hy, vilket i sin tur kommer att bidra till att sminkningen inte ser lika snygg ut.

  Själva “pumpen” till concealern kan vara lite krånglig ibland, då den har tendensen att bli trög eller pumpa ut för mycket smink åt gången. Se till att använda denna på ett försiktigt och sparsamt vis för att concealern ska behålla så bra kvalitet som möjligt.

  Var kan jag köpa produkten?
 3. 3. Yves Saint Laurent Touche Éclat - Bästa premium

  Yves Saint Laurent Touche Éclat 1
  4,4 av 5 i betyg
  4,4
  Köp nu
  köp
  på Kicks
  Sammanfattning: .
  Storlek
  2.5 ml
  Nyanser
  6 st
  Täckgrad
  Medel
  Fördelar
  • Ljusreflektion i världsklass
  • Funkar även som highlighter
  Nackdelar
  • Dyr
  • Tar slut ganska snabbt
  Produktbeskrivning

  Denna concealer fungerar även som highlighter och kan lyfta fram olika partier i ansiktet, såsom kindben, ögonlock, näsa eller ögonbryn. Detta är en utmärkande anledning till varför Yves Saint Laurent Touche Éclat är ett av de dyrare alternativen. Vi märkte att denna concealers effekt höll under hela dagen som vi testade den, vilket är en annan god egenskap hos produkten. Kvaliteten är riktigt stabil och concealern ger ett synnerligen friskt utseende.

  Att tänka på

  Om du är ute efter en vanlig concealer utan tillagda funktioner kan ett billigare alternativ vara mer passande för dig. Den som vill täcka ringar under ögonen blir kanske inte helt nöjd av att upptäcka hur framhävande denna concealer är, då den även fungerar som highlighter. Allt beror dock på om du trivs bättre med en concealer som förhöjer vissa partier av ansiktet eller om du hellre köper en som ger en jämnare hudton.

  Var kan jag köpa produkten?
 4. 4. NYX Professional Wand - Bästa billiga

  NYX PROFESSIONAL MAKEUPConcealer Wand Concealer Wand Porcelain CW01
  4,2 av 5 i betyg
  4,2
  Köp nu
  köp
  på Lyko
  Sammanfattning: Testets billigaste produkt som ändå håller måttet.
  Storlek
  3 ml
  Nyanser
  11 st
  Täckgrad
  Medel
  Fördelar
  • Bästa priset
  • Täcker mörka vener runt ögonen
  Nackdelar
  • Resultaten kan variera en del från person till person
  Produktbeskrivning

  Concealern NYX Professional Makeup Concealer Wand må vara en av de billigaste du kan hitta, men den är ändå effektfull. NYXs produkter brukar kunna kännas rätt tydliga på huden, då vi upplevt att exempelvis deras läppstift sjunkit in lite extra i huden, och skapat en näst intill torr känsla. Den här concealern kändes däremot inte torr när vi testade den, utan lade sig bekvämt på huden. Det är inte den mest hållbara concealern, men den är mycket billig med tanke på vad den kan bidra till.

  Att tänka på

  Den här produktens verkan varar tyvärr inte så länge som vissa andra concealers och är därmed lite ytlig. Vi upplever dock inte detta som störande, och särskilt inte i förhållande till prisklassen. Även produktens innehåll tar dock slut relativt snabbt.

  Concealern från NYX är inte heller den bästa när det kommer till att få huden att se osminkad och naturlig ut. Den täcker inte lika bra som de ovanstående sminkprodukter vi listat. En person som är ny till concealers märker säkert inte av detta dock, då NYX Professional Makeup Concealer Wand fortfarande gör ett tillräckligt bra jobb för anses vara en av de mer uppskattade concealers.

  Var kan jag köpa produkten?
 5. 5. Elizabeth Arden Flawless Finish - Bästa för känslig hy

  Elizabeth Arden Flawless Finish Skincaring Concealer  335
  4,1 av 5 i betyg
  4,1
  Köp nu
  köp
  på Lyko
  Sammanfattning: Produkt i 9 olika nyanser som är optimalt framtagna för dig med känslig hy.
  Storlek
  7 ml
  Nyanser
  9 st
  Täckgrad
  Medel
  Fördelar
  • Återfuktar i 12 timmar
  • Bra för känslig hy
  Nackdelar
  • Kunde funnits fler nyanser
  Var kan jag köpa produkten?

Varför lita på Bäst i Test 365?
Avgörande faktorer när du ska hitta bästa concealern

Vad ska man tänka på vid köp av concealer?

Senast uppdaterad: mars 2022
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
21 röster, Genomsnitt: 5 / 5